Contact us now
+1-888-846-1732

Category: Prostitute

lanna thaimassage göteborg thai spa göteborg

Från att fått en bra massage från ägaren förra gången fick jag nu hennes kollega. Skall vi kalla det lätt oljesmet? Bad om hård massage från. Thai Massage Lanna. Brynolfsgatan 1, 65 Göteborg,. Vi har öppnat massage & SPA i centrala göteborg den är verkligen värd ett besök. Kontaktuppgifter till Thaimassage Lanna Göteborg, telefonnummer, adress, se information om Thailändsk massage eller thaimassage är en gammal tradition.

Lanna thaimassage göteborg thai spa göteborg - billig

General eller annan form av ledare samt den mängd länder. Ja rekommenderar verkligen andra att prova Kommer in och möts av en snygg kvinna i 35 års åldern som ler vackert. Både den norra och södra delen erbjuder ett stort antal olika matställen i alla prisklasser och med all möjlig mat Avhämtning dagens lunch mån-freA. lanna thaimassage göteborg thai spa göteborg

Lanna thaimassage göteborg thai spa göteborg -

Ett gott bemötande av trevliga massörer. Vi erbjuder massage i traditionell stil med en exotosk atmosfär. Jag har hört att Tuktai på Hisingen ska vara duktiga och professionella, någon som har prövat den salongen? Östra Storgatan 71 Lanna Thaiolie Massage. Trevlig att prata med.

Videos

CHUTI Thaimassage Göteborg Hisingen

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *